dilluns, 8 d’octubre del 2012

Un dissabte ben complet!

El dissabte era un dia assenyalat a la nostra agenda... es feia el "Comerç al Carrer" a la plaça del mercat de la Barceloneta...objectiu: visitar la parada de la Mara, I love kutchi!! I així va ser....

(no vaig fer cap foto allà, així que agafo aquesta del blog de la Mara!)

Algunes robetes es van venir cap a casa ;). La Mara tenia una paradeta molt maca i feien un curs gratuït de trapillo a l'hora en que vam anar; no m'hi vaig poder quedar...però aviat m'hi posaré "mans a l'obra" ;).

A més, vaig tenir la sort de conèixer personalment a la Júlia!! Em va fer molta il·lusió ;)...la veritat és que conèixer a persones així és de les millors coses dels blogs. Vam coincidir de casualitat, remenant a la botiga... aquí ens teniu...


Júlia, a veure si tornem a coincidir aviat!! Un plaer!

Així va anar el matí del dissabte...ja veieu, vaig tornar carregada cap a casa i coneixent a una de les persones que em fan estar pendent del seu blog i que sempre està al darrere, deixant els seus comentaris...Gràcies Júlia!!

Més tard, vaig fer alguna que altra compra més però que ja us aniré ensenyant....el cas és que el Nadal comença a apropar-se....

Que tingueu molt bona setmana! Aquests dies tenim un parell de regals pendents de donar...en quant ho fem, us ho ensenyo!!

Fins molt aviat!! 


Aprofito l'entrada per dir-vos que la Marta està de sorteig! Celebra les 500.000 visites del seu blog...tela marinera, quin munt d'entrades! Ben merescudes!


No us el perdeu!



9 comentaris:

  1. Caram quin dissabte més ben aprofitat !!
    Si que ha de fer molta il.lusió conèixer qui hi ha darrera dels blogs que tant visitem i amb qui compartim aficions i gustos. Esteu la mar de pinxes totes dues !
    Ara ja tinc ganes de que ens ensenyis què et vas "firar" ... segur que faràs coses boniquíssimes
    1 petó

    ResponElimina
  2. joo!! que envidia mas sana!! con mi julia ahi!! pasandoslo bienn!! a ver si en otra ocasion coincidimos todas!! besooosss!!

    ResponElimina
  3. Quin post més xulo!!! Jjijijiji
    Jo soc ladesmelenada de l'esquerra! Va ser molt emicionant la manera de trobar-nos!! Quina gràcia! Allà remenant i buscant robetes i idees!!
    De segur que quedem de nou al Creativa i fem una xerrada!
    Tens tota la raó! El Nadal està ben a prop i ens hem de posar les piles!
    Una abraçada!!!!!!!

    ResponElimina
  4. no sabia lo de la fira, que pena que no me enterara para ir si no me apuntaba.
    besss

    ResponElimina
  5. Ohhhhhh...m'hauria agradat tant poder venir!!!! Aquesta botigueta em torna boja... I ves per on, jo tinc la sort de conèixer-vos a les dues ;))) un petonet!!! I a treballar pel Nadal, ja!

    ResponElimina
  6. Que be que us ho vareu passar, quina sort !!!!
    Petons.

    ResponElimina
  7. Una entrada molt interessant!!!!.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  8. Tinc pendent una visita a Barcelona per anar a aquesta botiga, tothom en parla tant i tant bé!!!

    ResponElimina
  9. Acabo de llegir al blog de la Júlia i veig que us heu conegut!! Quina passada, no? Tinc ganes de veure el que vas comprar, no tardis si us plau.
    Una abra¢ada

    Anna

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...