dijous, 27 de desembre del 2012

Gràcies!!

Avui, després massa temps, per fi puc posar-me a actualitzar una mica el bloc.
La darrera entrada va ser ràpida, però amb moltes ganes de fer-la, tan sols per desitjar-vos unes bones festes! És el primer Nadal del blog i no podia deixar de felicitar-vos el Nadal a les que esteu sempre al darrere, compartint les nostres aficions! Espero que hagueu passat uns dies ben especials!!! Ara toca fer un petit "descans" fins cap d'any!

Al que anava... des del primer cap de setmana de desembre, tinc pendent publicar alguna foto sobre la Fira de Nadal de Canyelles que us explicava aquí.



Va ser fa molts dies... però no havia pogut publicar-ho. Com diuen, 'más vale tarde que nunca'!

Volia donar les gràcies a totes les persones que ens van voler acompanyar!
Gràcies Laura per ser una "companya firaire" de luxe :)... per compartir nervis, son, moments difícils,... i, per sobre de tot, il·lusió!
Família, amics, companys de feina... MIL GRÀCIES per fer-nos costat!!! Vau fer possible que fossin dos dies ben especials...tot i el fred que va fer! Sou genials.
Gràcies també a les companyes bloggeres pels ànims ;)!
I gràcies a tu... per estar SEMPRE! :))

Ufff....he agafat el bloc amb ganes...he escrit un munt! massa!

En fi, aviat us ensenyaré el que he cosit durant les darreres setmanes... Fins aviat!

6 comentaris:

  1. Hola Marta! Quina paradeta TAN MACA!!! Quin goig que fa...ohhhhh!!!! M'hauria agradat veure-la en directe, pero impossible...t'esperem impacients amb més coses Marta!!! Bon any guapissima!

    ResponElimina
  2. Dons molt ben tornada, a veure si segueixes amb tant d´anim i sovinteges mes per la blogosfera ensenyant-nos els teus bonic treballs.
    Una abraçada i bon any.

    ResponElimina
  3. Preciosaaaa!!! Quin goig de paradeta!! Ja tenia ganes de Més que tela!! Jijijiiii!!!
    Llàstima no haver-ho vist en directe la veritat. M'alegro molt que hagis trobat a la Laura per poder fer aquesta fira. Trobo que és important compartir les nostres aficions amb altre persones. A veure si algun dia m'hi atreveixo jo.
    Vull eure més fotossss!!
    Un petonàs i fins aviat!!

    ResponElimina
  4. Holaa !!! Ja t'enyorava jo !!!

    Volem més i més footos, eh? jajaja sobretot amb tot alló que t'agrada cosir ;)

    Molt bones festes i Feliç 2013 si no "coincidim" abans ...

    PEtons maquissima!

    ResponElimina
  5. Que maravilla la paradeta! Queremos ver más fotos y que expliques tu experiencia. Si, somos unas cotillas!!!! Un saludo y felicidades por la valentía de embarcarte en esta aventura!

    ResponElimina
  6. Quina passada de paradeta Marta ! Ha de fer molta il.lusió fer una cosa així i més amb alguna companya amb qui compartir-ho ... a mi també m'agradaria fer-ho algún dia ; )
    Has acabat l'any amb molta energia, segur que aquest any estarà ple de moltes més idees. Ja tinc ganes de veure més i més fotos !!

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...