dilluns, 21 de gener del 2013

Anys i anys.... per molts anys!!

Fa uns dies va ser l'aniversari d'una gran amiga, d'aquelles que fa mooolt que coneixes i sempre hi és! Vaig pensar en fer-li un petit detall, únic per a ella, i per recordar la data d'una manera especial!
Es tracta d'aquesta corona d'aniversari!


Aquest és l'any dels 30....diuen que és una de les millors etapes i esperem que així sigui! Et desitjo el millor en aquesta nova dècada, noieta! I què ho poghem compartir!


Aprofito l'entrada per donar la benviguda a aquest món de bloggers a una altra bona amiga, la Paola! Amb ella vaig conençar ja fa uns quants anys en això del patchwork i estic molt contenta d'haver-ho fet! Sort en aquest nou projecte, Paola! Us animo a que visiteu el seu blog:



Aquest cap de setmana passat vaig voler fer una de les coses que tinc a la meva llista de pendents però, quan ja ho tenia tot tallat i preparat, em vaig adonar que em faltava un material i ho vaig haver de deixar... així que tampoc va ser un cap de setmana gaire productiu.

Això sí, com diu el refrany "no hay mal que por bien no venga"...vaig poder avançar una mica el projecte pendent que us ensenyava aquí... he de dir que cada cop estic més convençuda de que la cosa va per llarg!!

Què passeu una bona setmana!
Fins molt aviat!!



18 comentaris:

  1. Quina corona més bònica I si una gran etapa els 30. L'altre dia pensava amb la teva caixa de robes. Veig que encara haurem d'esperar més dies pel resultat. Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ui...dies no...mesos!!! Vaig combinant-lo amb altres projectes i la veritat és que ho tenia una mica abandonat!
      Gràcies Anna, un petó!

      Elimina
  2. Ohhh els 30...i quina corona... segur que la guardarà amb il.lusió perquè com bé dius, és l'inici d'una etapa que segur que serà molt emocionant !!
    Ja no hi pensava amb la capsa ... ara m'has fet pensar-hi i m'ha picat la curiositat de nou jejeje... amb ganes de veure-ho !!
    1 petó

    ResponElimina
  3. Ohhhh...Marta!!! Moltes gràcies!!! Estic mooolt contenta de que t inciciessis al patch amb mi. Va ser una etapa molt xula,oi? I ara jo gråcies a tu m he animat en això dels blogs!!
    Un dia hauries de fer una entrada de tots els regals que ens has fet a mi i als dos peques!!!
    Un petonarro desde Collbató!!! Muuuuuuaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que va ser una època xula!! I les que estan per venir, no :)? Un petonàs, guapi!

      Elimina
  4. Òndia quina corona més bonica! Aix els 30 sí que són especials i més tenint amigues com tu, tant detallistes. Ets un solet!
    Bé, ara ja segueixo a la Paola, té un blog molt bonic i carai quantes cosetes que fa!!
    Per cert, ja m'has picat la curiositat... què fas?? jijijiji!! Quines ganes de veure-ho!
    Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola bonica! La cosa va per llarg! Quan ho tingui més avançat us explico ;)!!
      Petonets i bon dimarts!!

      Elimina
  5. felicitats a tu amiga, tinc que comprar-me el patro de tela marinera
    besss

    ResponElimina
  6. Guapa! que txula la corona!deu estar ben contenta la teva amiga! un bon record pels 30 anys! Jo als 30 vaig ser mare per primera vegada i estàs essent una època fantàstica! un petó gran gran! ens veiem aviat!

    ResponElimina
  7. Uff els 30!! Pensar que aviat començaré l'etapa dels 40, Uff uff!!! Realment ha sigut una etapa molt intensa amb molts canvis en la meva vida. Ara m'estic adonant que seria bo de començar-ho fent-ne una valoració i treure el millor de tots aquest anys!!!
    La corona xulíssima, jo encara no n'he fet cap, quan tocava fer-ne una per A o per B no le pogut acabar fent. Doncs molt em sembla que la primera que faré me la dedicaré per mi mateixa!
    Un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I molt bé que faràs amb això de fer la corona per tu!!! Aquí estarem per veure-la :). I em sembla molt bona idea el que dius de treure el millor dels anys viscuts!!
      Un petonet, Núria!!

      Elimina
  8. Quina xulada de corona, segur que la teva amiga debia estar super contenta. Uff els 30 quins anys tant bonics, jo aquest any he entrat als 50 una petita diferencia he, he,he. Felicita a la teva amiga i que sigui molt feliç. Una abraçada

    ResponElimina
  9. Moltes felicitas per la teva amiga k moooltes felicitats per tu!
    Una corona preciosa i un regal molt especial i segur que fet amb el cor!
    Felicitats!

    ResponElimina
  10. Quina corona més bonica!!! i aquesta tela és preciosa! la tinc i m'encanta! :)
    Que guai, jo tinc molt bon record del meu aniversari dels 30 ! Sembla que va ser ahir i ja han passat 5 anys... com passa el temps...
    petons!!!

    ResponElimina
  11. Els trenta són especials...i que et regalin una corona també ho fa especial, i més si és una corona tan xula com aquesta ;) m'encanta la roba, aquesta tela em té el cor robat! I encara en tinc!!!! Segur que a la teva amiga li va encantar, el detall i la corona, oi? Jo als 30 ja tenia la Paula i en Biel venia de camí ;)))) un petonàs guapa!!!

    ResponElimina
  12. Hola,

    Una corona molt bonica, nosaltres creiem que els 30 es una bona edad per no dir la millor, que la disfruti.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  13. M'ha encantat la corona!!!!. Cada dia les feu mes boniques.

    Un petonet.

    Olga

    ResponElimina
  14. Aaaiiiixxxxx els trenta!!!! Qui pogués tornar enrera...... però vaja, no em puc queixar. Estic segura que li encantarà la corona, és un detall molt xulo i queda com a record.
    Anna

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...