dissabte, 1 de setembre del 2012

Últimes compres de les vacances....

Es veu que la Júlia i jo hem coincidit en algun dels plans que teníem pensats per aquesta setmana! Tot just ahir vam poder apropar-nos un moment a la botiga I love kutchi! L'últim cop que vam anar va ser a principis d'estiu...així que teníem pendent tornar-hi! Allà que ens vam plantar :))...


Em va agradar molt aquest saquet tèrmic i el vaig comprar...Per quan comenci a fer fresqueta m'anirà molt bé! Està fet a mà per Laranja Lima Limao. Robes no vaig poder comprar gaires perquè la Mara està pendent de rebre'n més la setmana vinent...així que ja tinc l'excusa per tornar a fer una escapadeta :)). I, a més de tenir moltíssimes coses maques a la botiga, ens va atendre la mar de bé! 

En fi....la veritat és que tinc un munt de feina pendent que he d'anar enllestint per anar buidant el bagul de cara a la fira de Creativa....com passa el temps! Ja casi un any i casi ni m'he adonat....

Fins aviat!! i MOLTES GRÀCIES pels vostres comentaris!

Què acabeu de passar un bon cap de setmana!

11 comentaris:

  1. Qualsevol excusa és bona per tornar a les botigues que tan ens agraden, aquesta l'he visitat virtualment i tinc ganes d'anar-hi perque em sembla que m'agradarà molt !!
    Això de Creativa ho tenim en ment amb una amiga, em fa gràcia anar-hi perquè no hi he anat mai, seria xulo coincidir ; )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeje! La veritat és que sempre hi ha alguna excusa per anar de compres!
      I el que dius de la fira, sí que seria xulo coincidir!
      Fins aviat Ohlala!!

      Elimina
  2. Conec aquesta botiga peró nomes on-line i el cert es que ja he vist alguna cosa que m´ha cridat l´atenció. M´encanten les robes que has comprat, totes dues.
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  3. Iep Marta!! Jajajjajaaa!!! No és la primera vegada que coincidim oi!? Això vol dir que tenim moltes coses en comú potser.
    M'encanta la bossa tèrmica i les teletes!! Jo tornaré al I love kutchi el 15 de setembre per fer un taller d'aplicacions a samarretes!! T'hi animes? En fi, si no, ens veiem al Creativa!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Sí que coincidim ;) M'agradaria anar-hi al curs que dius però ja està esgotat! Si no, a Creativa!!
    Petons!

    ResponElimina
  5. La boseta térmica no em pot agradar més !!! Es una passada :D

    Serà qüestió de preparar una ruta per les botigues xules de bcn jajaja

    ResponElimina
  6. Quina casualitat jo també he anat per primera vegada al I love kutchi aquesta setmana tornaré segur, m'ha encantat!!

    ResponElimina
  7. Hola, Jo no la conec. Aixo no pogt ser.... M'agrada la roba de les ovelletes.

    Un petó.

    Olga

    Ei. Seré a Creativa

    ResponElimina
  8. Quines teles mes boniques !!!!, no coneg aquesta tenda però intentaré anar-hi. Ah!!! la bolseta també es molt maca. Que tinguis una bona setmana. Petons.

    ResponElimina
  9. Quina botiga més xula! La me la he apuntada per quan vagi per Barcelona! LEs robes són super xules! Gràcies per l'enllaç!

    ResponElimina
  10. No he anat a aquesta botiga...al final m'animaré i un dia que baixi a BCN aprofitaré i passaré per fer una ullada....
    El saquet tèrmic es molt divertit!!! Petonets.

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...