dijous, 12 de juliol del 2012

Aprenent i descobrint!

Tinc vàries coses mig fetes i em queda poc per acabar-les i ensenyar-vos-les! però, a la vegada, he aprofitat aquests dies per fer noves adquisicions :) i estic com una nena amb sabates noves!

Aquí van....

Aquestes teles japoneses les vaig comprar a Nunoya (tenia ganes d'anar-hi des que vaig llegir la darrera entrada del blog Oh la la! Ma vie en rose que, per cert, té un blog molt xulo!).


Ja que estava, vaig voler apropar-me a una botiga petita que va citar la Susana en el seu blog, ilovekutchi; em va agradar molt! Allà vaig comprar aquestes altres robes i cintes washi tape (la Cristina em va fer picar la curiositat per aquest material en una entrada que va escriure fa un temps; i ha fet una darrera entrada sobre aquesta tècnica genial!).


I per últim aquestes robetes que vaig comprar ahir i que, tant bon punt acabi aquesta entrada, em posaré a tallar-les per posar en marxa el següent projecte!



Ja veieu... llegeixo a consciència els vostres blogs... n'aprenc moltíssim, m'engresquen a fer altres coses i em fan descobrir botigues, tècniques,.... així que MOLTES GRÀCIES per compartir el que feu i coneixeu! Disfruto molt llegint tot el que expliqueu!!

En fi, m'he fet un regalet aquests dies amb aquestes robes! (començo a tenir un problema....!!) Ara toca produir molt i moooolt!!

Gràcies pels vostres comentaris!!! 

Fins aviat!

10 comentaris:

  1. Hola,

    Quines compres mes xules ens encantan las robetes segur que fas projectes monissims.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  2. Marta,

    Aquestes robes de les casetes de la platja són precioses. A veure que meravelles fas amb elles.

    Un petonet.

    olga

    ResponElimina
  3. Ai Marta! Quantes cosetes aue t'has comprat!! Jijijijiiii!!
    Són unes robes maquíssimes! A mi, la tenda japonesa em xifla... L'altre encara no la conec, però quan pugui m'hi acosto.
    Jo he decidit no agafar projectes nous fins que no acabi la colxa..... Però crec que no podré aguantar-m'hi!!! Jijijijiii
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ostres!!!!!! què xules!!! Ja tinc ganes de veure què faràs amb totes aquestes robes, estaré a l'expectativa.
    Una abraçada.

    Anna

    ResponElimina
  5. Son maquísimas, les de topets em tenen el cor robat. A veure que faràs amb ellas. Petons.

    ResponElimina
  6. Que telas tan bonitas!! Me gustan mucho, sobretodo la de los búhos y la de topitos!! a ver con que nos sorprendes! Besos

    ResponElimina
  7. Martaaaa!!! Estic amb la boca oberta! Ja pots començar a cosir, m'encanta tot! I saps què? Demà vaig a Barcelona, a fer-ne de les meves...jajaja! M'han parlat d'una botiga de cintes...ja us explicaré! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  8. Quines teles!!!! són totes fantàstiques i donen joc a fer un munt de coses fantàstiques.... a veure què ens ensenyaràs el que cuses amb elles!!!!

    ResponElimina
  9. Quines teles!!!! són totes fantàstiques i donen joc a fer un munt de coses fantàstiques.... a veure què ens ensenyaràs el que cuses amb elles!!!!

    ResponElimina
  10. Marta !! me n'alegro molt d'haver-te pogut inspirar en alguna cosa, jo sempre agafo idees dels blogs, com molt bé dius, i per una vegada, m'ha fet molta gràcia haver pogut ajudar !!
    Com que tinc una llista tan llarga i sóc tan lenta produïnt, em sembla que estaré dies a poder ensenyar alguna cosa i a sobre he fet una parada costuril perquè m'he dedicat a fer galetes per una boda que tenim a la familia, aviat penjaré el que he estat fent a la cuina !!
    1 petó molt gran

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...