divendres, 27 de juliol del 2012

Preparats per marxar de vacances!

Queden pocs dies per marxar de vacances! i hi ha una cosa que no pot faltar a les nostres maletes...el necesser! Així que m'he animat a fer-ne un parell.



Amb el de noi (que espero que li agradi!)he volgut provar un paper per plastificar la roba que vaig comprar a la fira de Sitges; només he folrat la part de fora, per si es vol portar a la bossa del gimnàs, sense que es mulli amb les tovalloles utilitzades o el banyador. 


Per posar la cremallera he seguit el tutorial de la Cristina; m'ha anat molt i molt bé! Si dubteu en com posar una cremallera, ella ho explica aquí amb tot detall! Gràcies Cristina!!! 

Ah, aprofito també per explicar-vos que, ja fa un temps, vaig fer unes etiquetes amb el nom del bloc i vaig consultar com fer-les a l'Olga i a l'Anna...moltes gràcies a les dues per informar-me!!!De moment, no les poso a gaires coses de les que cuso, però mira...em feia gràcia fer-les! 

L'altre necesser, el meu, no l'he plastificat perquè al portar les cintes no sabia si quedaria ben enganxat el paper...hauré de provar-ho.



La cinta vermella també la vaig comprar a la fira de Sitges i, al igual que el paper per plastificar, encara no l'havia fet servir....!


Aquesta roba ja la coneixeu no?? Em va sobrar alguna sanefa així que la he aprofitat!

Espero que us agradin! Moltes gràcies pels vostres comentaris! M'arrenquen molts somriures!

Què passeu molt bones vacances!! 

Fins aviat!

11 comentaris:

  1. T'han quedat genials! Jo tinc ganes de fer-me tb! :-)

    ResponElimina
  2. Estas molt ben preparada!!!!.Bones vacances.

    Olga

    ResponElimina
  3. Q boniiiics !, Ja vas ben preparada,ja....jijijiji

    ResponElimina
  4. Q boniiiics !, Ja vas ben preparada,ja....jijijiji

    ResponElimina
  5. Marta! T'han quedat perfectes!!
    M'encanten tots dos, sobretot el segon! És una passada!
    A mi també hem fa gràcia lo de les etiquetes personalitzades, però la veritat és que no he tingut temps de mirar-m'ho bé!
    Espero que passis unes bones vacances preciosa!
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Marta m'encanten!! tots dos!! T'han quedat preciosos!!! Ara a disfrutar de les vacances!!

    ResponElimina
  7. Molt bonics i pràctics!!! A mi també m'agradarien unes etiquetes però no m'acabo de decidir.

    ResponElimina
  8. Waw Marta...Que xulos que t'han quedat els necessers!!!!! Mare meva...en vull un!!! Jajajajaja!!! El detall de la cremallera t'ha quedat PERFECTE!!! Que contenta i satisfeta quan algú em diu que ha fet servir el tutorial i se n'ha sortit...aix! Les etiquetes també m'agraden molt, trobo que és una bonica manera de firmar en nom teu. Ah! Per cert, te'n recordes que et vaig dir que m'havia apuntat a un curs d'espardenyes? Ahir el vaig fer! GENIAL! Ja us explicaré...I després d'aquesta gran parrafada, només em queda desitjar-te unes MOLT BONES VACANCES!!! muaks!

    ResponElimina
  9. Marta !!
    això si que és preparar bé les vacances, t'han quedat genials !! Jo en vull fer un per l'"enredo" per a la platja o per quan va a la piscina a l'hivern però no tinc paper d'aquest per plastificar, el que sí que ja tinc és el tutorial de la Cristina a punt per fer-lo, a veure si em dóna temps i li puc fer pel seu aniversari.
    Molt bones vacances i que gaudiu molt dels necessers tan xulos que has fet !!
    1 petó
    PD- un bon llibre per l'estiu, si no l'has llegit, és L'avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, riuràs sola !!!!

    ResponElimina
  10. Guau però que bonics! La roba m'encanta! li estic fent una vànova d'entretemps al Lluc amb la mateixa roba! espero que aviat vegeu resultats!
    Petonets i bones vacances!
    Laura

    ResponElimina
  11. Molt macos el necesers!!! Bones vacances!!

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...