dilluns, 19 de març del 2012

Sitges!!!

Per fi va arribar el Festival de Sitges... i , com tots els bons moments, el dia va passar volant! Vaig anar al matí (amb molt bona companyia!) i, després d'una primera ullada, vaig anar triant vàries cosetes...i va ser molt productiu...he tornat a omplir el bagul!

Vaig veure molts kits que m'agradaven i vaig comprar-ne alguns que us aniré ensenyant a mida que els vagi fent...

Al Tela Marinera (la Marta tenia un estand molt xulo...enhorabona!) vaig comprar la revista Kireei
i alguna cosa més que ja us ensenyaré...

També vaig comprar algunes cintes i ondulines (cada vegada m'agrada més utilitzar-ne) i paper per plastificar tela (tinc ganes de provar-ho!)...



Ara vaig a llegir els vostres blocs a veure que expliqueu de Sitges i de les noves adquisicions que heu fet! Em sembla que totes tenim feina per uns quants dies :))

Fins aviat!!

Marta

8 comentaris:

  1. Ja ho pots dir Marta!! Se'ns gira feina amb nous projectes i llegint el que em comprat totes! Semblem nenes amb sabates noves! És molt emocionant!
    M'agraden molt les cintes que has comprat i de la resta no ho veig...ens vols intrigar eh!!
    Sembla ser que a Tona hi haurà una fira que es diu fil d'agulla al maig! Però la Marta del TM ja ho anunciarà pq hi tindrà stand!!
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiii, acabo de llegir els vostres blocs i això que dieu de la fira de Tona! jeje....quin peril!!
      Ens anem llegint!!
      Una abraçada Júlia! I gràcies pels teus comentaris!

      Elimina
  2. Hola Marta, m'encanten les cintes que has comprat, els kits ja els veurem aviat,espero !!! Jo vaig estar a Sitges el disabte i va ser horrrrrrible, tot i que vaig arribar a les 10 del matí, era brutal de gent, no podiam estar mes aprop de dos metres dels taulells de les tendes, no vaig gaudir gens, ni vaig poder comprar res perque sencillament no ho veia. La próxima vegada hi aniré en dia laborable. Que tinguis un bon dia. Petons.

    ResponElimina
  3. Mmmmm, veig que tu també vols mantenir el suspens...molt bé, així estarem més atentes! I jo crec que, pel que fa a mi, entre el que tinc començat el que tenia per començar i el que vaig comprar tinc feina per tot un any!!! Fins aviat!!!

    ResponElimina
  4. Hola Marta,

    Quines compres mes xules nosotrals tambe varem comprar algunes coses, si volem amb tot el que tenim acumulat necessiterem un any sabatic per poder cosir.

    Un peto. Raquel i Neus

    ResponElimina
  5. Que envidia sana! pero envidia al fin y al cabo! jajaja me encantan las compras

    Un beso

    ResponElimina
  6. Quina enveja que em feu totes!!! El pròxim no hi falto!!! Ja anireu ensenyant els treballs que aneu fent!!! Això del patchwork, definitament, és addictiu!!!

    ResponElimina
  7. Marta m'encanten les compres que vas fer a Sitges! Seguiré en què es convertiran!
    Petons
    Laura

    ResponElimina

Moltes gràcies!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...